Inštruktáže k matematickej olympiáde

V uplynulých dvoch týždňoch sa na Klube učiteľov matematiky stretávali nadšenci a fanúšikovia Matematickej olympiády. Tak ako každý rok sme si pripravili inštruktáže k MO a to hneď v štyroch kategóriách – A, B, C a Z9. So zúčastnenými učiteľmi sme rozobrali možné riešenia úloh a veríme, že niektorých z nich sme motivovali k tomu, aby svojich žiakov podporovali v riešení Matematickej olympiády.

Aj keď sa inštruktáže uskutočnili iba vo virtuálnom svete a nemohli sme sa vidieť osobne, v tomto prípade to malo aj svoju svetlú stránku. Vďaka online forme sa mohli prihlásiť učitelia z rôznych kútov Slovenska a tak sa nás napokon na stretnutiach zišlo takmer sto. Sme Vám vďační, že máte o Klub učiteľov matematiky záujem, a že sa na online stretnutia prihlasujete v takom hojnom počte!

Naša vďaka patrí aj vyučujúcim z PF UPJŠ, ktorí inštruktáže viedli – doc. RNDr. Roman Soták, PhD. v kategórii B,  prof. RNDr. Stanislav Krajčí, PhD. v kategóriách A a C  a doc. RNDr. Ingrid Semanišinová, PhD. v kategórii Z9.

Ak sa ďalších stretnutí chcete zúčastniť aj Vy a užívať si príjemné matematické posedenia v spoločnosti Vašich kolegov, budeme radi, ak sa prihlásite na náš newsletter – môžete tak urobiť tu.